Setari Cookie-uri

Pentru basicile de la picioare si maini

Urgo a dezvoltat in colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii pansamentele hidroco¬loidale, care ofera solutii practice si eficiente in tratarea basicilor produse de incaltaminte. Cu Urgo ai doua solutii: pansamen¬tele impotriva basicilor pentru oras si pentru cand faci sport.

Este un mecanism de auto-aparare utilizat de piele pentru a proteja tesuturile de dedesubt. Daca frecarea continua, basica se sparge, iar pielea afectata se poate infecta. Basicile sunt foarte dure-roase si au o durata de vindecare lunga.

Iti creeaza o senzatie neplacuta cand mergi si chiar mai pronuntata atunci cand practici un sport. Cu pansamentele Urgo impotriva basicilor poti pune capat acestor complicatii.

De ce sa alegeti pansamentele Urgo impotriva basicilor si nu altele obisnuite?


Pentru actiunea imediata de calmare

De indata ce este aplicat, pan-samentul restrictioneaza contactul intre fibrele nervului din derma si atmosfera si reduce astfel orice sensibilitate. Pansamentul asigura calmarea imediata a durerii ac-tionand ca o a doua piele.

Pansamentele obisnuite nu au acest efect, astfel incat vor exista intotdeauna frecari intre pielea traumatizata si acestea. Pentru procesul eficient de vindecare Pansamentele Urgo permit formarea unui mediu umed, ce incurajeaza vindecarea mai mult decat mediile uscate (temperatu¬ra si conditiile de umiditate fiind ideale).


Pentru performanta adeziva superioara pansamentelor obisnuite

Adezivitatea este critica pentru orice zone care sunt expuse unei frecari puternice. Tehnologia hidrocoloidala a pansamentelor Urgo permite ramanerea acestora in pozitie pana la trei zile. Nu este necesar sa-l indepartezi, se va desprinde singur atunci cand basica se va vindeca.
Pentru ca actioneaza ca un aparator impotriva atacurilor din afara, invelisul dintr-un pansament Urgo este impermeabil la lichide, dar capabil sa respire. Acest lucru asigura o protectie eficienta a ranii impotriva atacurilor (provocate de apa sau bacterii) din afara, restrictionand in acelasi timp posibilitatea de inmuiere.


Tratament ultra-discret pentru basici

Cu pansamentele Urgo poti purta orice tip de pantof. Sunt perfect transparente si invizibile pe orice culoare a pielii. Create ergonomic, ele se potrivesc perfect pe forma zonelor pe care sunt aplicate si sunt deosebit de confortabile.


Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.