Setari Cookie-uri

Si cei cu boli rare pot fi mai optimisti

"In luna iulie a acestui an, Ministerul Sanatatii va suplimenta bugetul alocat programului national pentru boli rare cu 8 milioane lei. Vor fi inclusi in program un numar de 7 bolnavi cu boala Hunter, 3 bolnavii cu boala Harler, 1 bolnav cu Afibrinogenemie congenitala si 33 pacienti cu Imunodeficienta primara congenitala",declarat CSEKE Attila, ministrul Sanatatii.

In luna iulie a acestui an, Ministerul Sanatatii va suplimenta bugetul alocat programului national pentru boli rare cu 8 milioane lei. Vor fi inclusi in program un numar de 7 bolnavi cu boala Hunter, 3 bolnavii cu boala Harler, 1 bolnav cu Afibrinogenemie congenitala si 33 pacienti cu Imunodeficienta primara congenitala”,declarat CSEKE Attila, ministrul Sanatatii.


pacienti cu boli rare Astazi, CSEKE Attila, ministrul Sanatatii si Anne-Grete Strøm-Erichsen, ministrul Norvegian al Sanatatiiau participat la inaugurarea Centrului pilot de referinta pentru interventie personalizata la persoanele afectate de boli rare, proiect finantat din fonduri romano-norvegiene.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.