YO, bucuria fructelor

Kudika
15 Septembrie 2011

"Veselia si sanatatea copiilor mei sunt lucrurile cele mai importante pentru mine" - spun parintii din intreaga lume, insa "acest lucru nu ar trebui sa le rapeasca bucuria gustului atunci cand vorbim de produse alimentare".

Veselia si sanatatea copiilor mei sunt lucrurile cele mai importante pentru mine” - spun parintii din intreaga lume, insa „acest lucru nu ar trebui sa le rapeasca bucuria gustului atunci cand vorbim de produse alimentare”.

siropurile YO

Siropurile YO au venit de peste 50 de ani in intampinarea acestei dorinte aducand atat copiilor, cat si parintilor, un produs care sa imbine bucuria fructelor cu caracterul 100% natural al acestora.

Siropurile YO sunt create dupa o formula originara din zona Ybbstal, unul dintre locurile cu cele mai fertile pamanturi pentru cultivarea fructelor din Austria. Aceasta gama este destinata tuturor membrilor familiei, dar mai ales parintilor pentru care starea de bine si nutritia sanatoasa a copiilor sunt o preocupare constanta.

YO, bucuria fructelorFiind o bautura pe care copiii o prefera, siropurile sunt 100% naturale, nu contin conservanti sau coloranti artificiali si sunt fabricate exclusiv din suc de fructe. Siropul YO contine fructe de calitate atent selectionate, iar experienta de zeci de ani in productia siropului de fructe a Eckes-Granini isi pune amprenta pe acest produs, din punct de vedere al retetei si al cunostiintelor profesionale ale procesului de productie.

Cu o aroma concentrata de fructe, gama reuneste noua sortimente: piersici, soc, cirese, portocale, zmeura, coacaze negre, fructe de padure, zmeura-lamaie si capsuni, lemon-mint. Siropul YO este prezent in magazine in sticle de plastic de 0.7L . Astfel, dintr-un pahar de concentrat se pot obtine sapte pahare de bautura din fructe.

Principalul beneficiu al produsului este acela ca ofera consumatorilor placerea reala a gustului de fructe, iar incepand cu anul 2010 YO a lansat cel mai inovativ ambalaj de pe piata siropurilor aducand importante beneficii in manevrarea produsului:

• fara picaturi si sticla lipicioasa datorita capacului special care impiedica scurgerea produsului pe sticla;

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri