Setari Cookie-uri

Secrete din Himalaya pentru un zambet frumos si sanatos

Fie ca il oferi, fie ca il primesti, un zambet poate face minuni pentru buna ta dispozitie si cea a celor din jur si poate transforma chiar si cea mai innorata zi intr-una mai vesela. De aceea, este important sa te simti bine zambind si sa ai incredere in zambetul tau.

Datorita extractelor de ulei de cocos si de grau cu proprietati emoliente dovedite, balsamul de buze Himalaya previne uscarea si craparea buzelor, in timp ce vitamina E le hidrateaza, tonifica si catifeleaza. In plus, balsamul de buze asigura protectia buzelor de efectele nedorite ale soarelui prin filtrul natural UV extras din morcovi. Formula activa este completata de uleiul de ricin care calmeaza inflamatiile, lasand buzele catifelate, sanatoase si pregatite pentru un zambet larg.

Pasta de dinti Himalaya este disponibila in recipiente de 40g, 100g si 200g, cea de 100g fiind disponibila la pretul de 15 lei, iar balsamul de buze, cu un gramaj de 10 gr, are pretul de 7 lei. Ambele produse Himalaya Herbals se gasesc in farmacii, supermarketuri si hipermarketuri din tara.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.