Setari Cookie-uri

Noul pachet de evaluare a riscului de afectiuni cardiovasculare

Pachetul se adreseaza adultilor interesati sa isi evalueze riscul de afectiuni cardiovasculare si include: consultatie de specialitate la medic specialist/ medic primar, electrocardiograma cu interpretare, examen ultrasonic cardiac (ecocardiografie), analize de laborator, raport de evaluare a riscului de boli cardiovasculare si recomandari medic cardiolog.

„Stresul, alimentatia dezechilibrata si stilul de viata dezordonat sunt unii dintre principalii factori de risc ai afectiunilor cardiovasculare, pe langa cei genetici. Este important sa ne evaluam periodic starea de sanatate, sa ne modificam stilul de viata, sa alegem echilibrul si moderatia in alimentatie, sa facem miscare in mod regulat pentru a imbunatati calitatea vietii noastre”, declara Dr. Camelia Teleianu, Medic Primar Cardiologie, Doctor in Stiinte Medicale, Centrul Medical Medsana.


In plus, pacientii care, dupa evaluarea CardioCare vor efectua investigatii suplimentare recomandate de medicul cardiolog, vor beneficia si de o reducere de 10% fata de preturile de lista. Serviciile incluse in pachetul CardioCare reprezinta o reducere de peste 30% fata de preturile de lista.


Acest nou pachet de servicii face parte din componenta de preventie a unor afectiuni precum cancerul de san si de col (LadyCare si LadyCare+), diabetul si obezitatea (NutriCare), componenta lansata in acest an de catre Centrul Medical Medsana.


Mai multe informatii despre pachetul CardioCare sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro


Comunicat de presa
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.