Setari Cookie-uri

Alimentatia moderna: 80 De minute de ADEVAR despre ceea ce mananci in fiecare zi

Afla adevarul despre alimentatia moderna, cat de toxic este alimentul modern, cati oameni sunt predispusi la obezitate si diabet si de asemenea care este adevarul despre mancarea de zi cu zi.

Alimentele sunt analizate, studiate, desfiintate! Nu este vorba doar despre alimentele de tip junk food, ci si despre cele de baza, pe care le consideram a fi sanatoase, le consumam cu incredere si cu care ne otravim fara sa avem habar!

T O X I C ofera o experienta unica, 80 de minute de adevar, totul intr-o viziune proaspata si nonconformista.

“Atunci cand analizam un aliment, tendinta generala este de a-i studia forma actuala. Insa, o buna analiza nu se leaga de forma prezenta, ci intra in trecut, ajungand la stadiul initial de matrice a alimentului respectiv. In momentul in care incercam sa stabilim daca un produs este sau nu bun pentru noi, trebuie sa ne intoarcem in timp pentru a vedea in ce mediu a crescut si care au fost factorii care au actionat asupra lui. Filmul T O X I C este primul care pune accent pe adevarata fata a alimentului, pe studiul in profunzime si nu pe simpla observatie”, a explicat prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Citește și:

> De ce T O X I C?

Daca ati sti cu adevarat ce aveti in farfurie, ati mai manca?
Noi credem ca NU!

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.