Setari Cookie-uri

Slim Siluet face din slabit o misiune usoare!

Bio Elemente a creat suplimentul nutritiv Silueta Supla pe baza de grapefruit, lecitina, otet de mere, varec si pirodoxina.

SILUETA SUPLA se mentine cu extracte naturale!

Silueta Supla Ce inseamna extracte naturale? Bio Elemente a creat suplimentul nutritiv Silueta Supla pe baza de grapefruit, lecitina, otet de mere, varec si pirodoxina. Fiecare dintre acestea lucreaza pentru o stare perfecta a organismului.

Fructul paradisului, asa cum este supranumit grapefruit-ul elimina kilogramele in plus, fiind bogat in vitaminele C, A, B1, B2, B5, dar si in licopeine, un antioxidant care te ajuta sa scapi si de colesterol. Lecitina este deja faimoasa pentru proprietatile sale de ardere a grasimilor, iar otetul de mere este un tonic realizat in urma fermentarii sucului acestor fructe. Varec, o specie de alge si piridoxina au un rol important in functionarea sistemului nervos, sunt bogate in aminoacizi si oligoelemente.

Pentru informatii suplimentare legate de produsele Bio Elemente, interviuri sau alte materiale dedicate sanatatii nu ezitati sa ma contactati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.