Setari Cookie-uri

Vitamax Q10 - revitalizeaza si fortifica organismul!

Noul Vitamax Q10 este un supliment alimentar cu vitamine, minerale, Ginseng si coenzima Q10, care sustine capacitatea de efort fizic si intelectual a organismului, fiind special creat pentru persoanele adulte care vor sa-si pastreze un tonus fizic si psihic ridicat pentru cat mai mult timp.

O data cu lansarea, Vitamax Q10 vine si cu o oferta speciala - pentru un produs cumparat, al doilea este oferit gratuit, cele doua cutii asigurandu-va necesarul pentru administrarea timp de o luna intreaga. Promotia se desfasoara in farmacii, incepand cu luna septembrie, in limita stocului disponibil. Pret recomandat – 33 ron.

Vitamax Q10 este cel de-al doilea produs din gama Vitamax si a fost gandit ca un supliment alimentar pentru mentinerea si sustinerea tonusului fizic si mental. Primul produs din gama Vitamax a fost lansat cu peste 10 ani in urma si a devenit lider de piata pe segmentul de vitamine si minerale*, ca urmare a aprecierii consumatorilor. Vitamax este un produs indicat in starile de epuizare fizica sau psihica, pentru refacerea organismului dupa perioada de convalescenta, imbunatateste imunitatea organismului si randamentul psihic, este util in tulburarile de concentrare si in scaderea stresului determinat de tulburarile sistemului nervos.

logo Vitamax Q10

*Conform datelor furnizate de Cegedim, Pharmasurf.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.