Setari Cookie-uri

Inca 2.000 de ecografii gratuite in campania contra cancerului la san

In urma campaniei “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”, campanie dedicata preventiei cancerului la san, un numar foarte mare de femei si-au exprimat intentia de a face o ecografie mamara gratuita la clinicile Gral Medical.

"Suntem placuti impresionati de efectul campaniei si de faptul ca foarte multe femei au inteles mesajul transmis de noi si s-au indreptat catre clinicile Gral Medical pentru o ecografie gratuita. Cu aceasta ocazie, dorim sa prevenim aparitia cancerului de san, si sa aducem statisticile in marjele mediilor europene. Multumim companiei Gral Medical pentru implicarea in aceasta campanie, iar pe viitor dorim sa ne fie alaturi si la alte initiative organizate de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer", a declarat Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.


Toate femeile ce se vor programa in luna octombrie, dar care nu vor reusi sa efectueze o ecografie gratuita din totalul de 3.000, vor putea beneficia, pana la sfarsitul anului, de o reducere de 40% in clinicile Gral Medical din tara.


In acest an, campania “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!” a reusit sa transmita un mesaj de responsabilizare cu privire la cancerul de san si sa vina in intimpinarea femeilor cu ecografii gratuite in urmatoarele orasele: Ploiesti, Pitesti, Craiova, Focsani si Bucuresti. Proiectul a fost initiat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer si sprijinit de Europa FM, Roche Romania si Gral Medical."


Comunicat de presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.