Setari Cookie-uri

Capsulele Omega 3 cu ulei de peste de la Lysi, sursa ta zilnica de sanatate

Capsulele Omega 3 de la Lysi reprezinta un supliment nutritiv exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora, bogat in acizi grasi polinesaturati

Comunicat de presa

Capsule Omega 3 Acizii grasi Omega 3 sunt esentiali pentru organismul uman. Se gasesc in aproximativ 60% din lipidele din creier, in retina si in membranele tuturor celulelor. Insa organismul uman nu poate produce acest tip de acizi grasi. De aceea, ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin administrarea de suplimente nutritive pure, naturale si eficiente, precum capsulele Omega 3 cu ulei de peste, de la Lysi. In Islanda, tara de origine a brandului Lysi, cu o traditie seculara in folosirea uleiului de peste ca remediu natural, la unele locuri de munca solicitante se Sigla Lysi ofera Omega 3 gratuit salariatilor, pentru rezistenta la stres fizic si intelectual si pentru un plus de energie.

Capsulele Omega 3 de la Lysi reprezinta un supliment nutritiv exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora, bogat in acizi grasi polinesaturati: DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), cu concentratia naturala 12% DHA si 18% EPA. Nivelul sanguin crescut al DHA are un impact pozitiv asupra functionarii creierului, creste capacitatea de concentrare, vitalitatea, rezistenta la efort si la stres, combate depresia si oboseala cronica, stabilizeaza dispozitia si incetineste degradarea celulei nervoase.

Acizii Omega 3 sunt foarte importanti la orice varsta, dar mai ales pentru copii, deoarece joaca un rol esential in dezvoltarea sistemului nervos central, precum si in dezvoltarea retinei. Omega 3 sunt importanti inca din perioada prenatala, mai ales in ultimul trimestru de sarcina, cand se definitiveaza formarea creierului.

Cel mai studiat aspect legat de efectele Omega 3 este cel cardiovascular. Studiile au demonstrat ca acizii grasi Omega 3 imbunatatesc circulatia cardiovasculara, scad aritmiile, modereaza presiunea sanguina si hipertensiunea si normalizeaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor, protejand inima. Datorita efectului antiinflamator, plusului de energie si datorita imunitatii pe care o ofera, acizii grasi Omega 3 sunt indispensabili pentru sportivi si, in general, pentru toate persoanele care depun un efort fizic si intelectual sustinut, in perioadele de maxima solicitare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.