Setari Cookie-uri

4Femina, un singur raspuns la toate problemele tale!

Astazi, Zdrovit Romania a lansat pe piata romaneasca 4Femina, unicul supliment alimentar, care protejeaza si inlatura efectele secundare generate de contraceptia hormonala.


Evenimentul de lansare
a acestui supliment alimentar unic pe piata din Romania a avut loc la Galeriile Noblesse, intr-un spatiu cu o scenografie inedita in care trupa de teatru Obligo a prezentat produsul intr-o maniera neconventionala. Mihaela Radulescu a fost master of ceremony la o lansare a ce a pus pe primul loc femeia, care trebuie sa se simta intotdeauna bine in corpul ei si protejata in acelasi timp.

Participantii au avut ocazia de a lua autografe pe cel mai recent titlu semnat de Mihaela Radulescu, “Intreaba-ma orice” . “Mihaela Radulescu este una dintre cele mai de succes autoare de astazi si una dintre vocile importante si lucide ale feminitatii. Cele trei carti semnate de Mihaela Radulescu raman in topul celor mai bine vandute titluri Polirom, dominand topurile nationale de vanzari ”, a declarat Oana Boca, Director de Imagine al Editurii Polirom.

Prezentare 4 Femina: 28 Comprimate filmate
Greutate Neta: 21g
Administrare : 1 Pilula/ zi
Pret recomandat: 17 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.