Setari Cookie-uri

Criosauna - o metoda eficienta de tratament

Criosauna este o modalitate extrem de eficienta de refacere si recuperare a sportivilor dupa efort, precum si de imbunatatire a performantei acestora. Spre deosebire de stimulatorii biochimici, procedurile efectuate in criosauna nu au efecte negative pe termen lung sau efecte adverse. Criosauna este utilizata in majoritatea cluburilor sportive din lume si este acum disponibila si in Bucuresti, in sediile CrioBio.

„Cererea si necesitatea de a include criosauna in industria sportiva se bazeaza pe inalta ei eficienta, cu atat mai mult cu cat aceasta nu poate face rau unui sportiv ci, dimpotriva, ii imbunatateste rezultatele competitionale, avand efecte pozitive asupra intregului organism”, a spus Dragos Palamida, Managing Partner CrioBio.

In Bucuresti, criosaunele sunt disponibile in centrele CrioBio situate in cadrul clinicilor Bio Terra Med din Primaverii (Str. Pictor Negulici nr. 27) si Calea Grivitei nr. 3 (la intersectia cu Calea Victoriei). Pentru programari sunati la: 0728.874.411. Pret: 75 lei/procedura.

Despre aerocrioterapie


Aerocrioterapia, practicata in cabinele criosaunelor, activeaza toate resursele fiziologice ale organismului, declansand regenerarea acestuia din interior, pe cale naturala. Aceasta stimuleaza sistemul imunitar si pe cel endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal de care are nevoie. In plus, creste capacitatea de efort fizic si intelectual, ajuta la scaderea greutatii corporale, reintinereste pielea, creste libidoul si diminueaza consecintele stresului zilnic.

Aerocrioterapia are aplicatii multiple, de la estetica si wellness (se „ard” pana la 1000 kcal/procedura) pana la medicina sportiva (reglarea tonusului muscular, refacerea dupa efort sau accidentari) si tratarea diverselor afectiuni, intr-un timp foarte scurt.


Comunicat de presa

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.