Setari Cookie-uri

4Femina, pentru ca meriti sa te simti bine in corpul tau!

Zdrovit Romania aduce pe piata romaneasca 4Femina, un produs revolutionar, unicul supliment alimentar care combate efectele adverse ale anticonceptionalelor.

Comunicat de presa

Zdrovit Romania a lansat de curand 4 Femina, unicul supliment alimentar care protejeaza si inlatura efectele secundare generate de contraceptia orala.

Atilla Lorincz, director general Zdrovit Romania: „Zdrovit Romania aduce pe piata romaneasca 4Femina, un produs revolutionar, unicul supliment alimentar care combate efectele adverse ale anticonceptionalelor. Fiind o companie care incearca intotdeauna sa tina pasul cu ultimele tehnologii, am reusit sa implementam cu succes cele mai noi standarde de calitate din dorinta de a oferi femeilor alternativa la efectele secundare ale anticonceptionalelor, efecte ce le determina sa renunte la aceasta modalitate contraceptiva in favoarea alteia. Cresterea in greutate, scaderea libidoului, retentia de apa si suprasolicitarea ficatului sunt cele mai frecvente reactii ale corpului uman la utilizarea de contraceptive orale.”

”Ne bucuram sa lansam acest produs pentru femei, de altfel unic in Romania, care sa le faca sa se simta mult mai in siguranta, mult mai increzatoare si lipsite de griji atunci cand folosesc contraceptive orale. Tinand cont de faptul ca anual in Romania peste 1 milion de femei raman insarcinate, iar dintre acestea 700.000 avorteaza, contraceptivele orale reprezinta una dintre cele mai sigure metode de a evita o sarcina nedorita. Asadar, 4Femina este un produs ce sustine femeile care doresc sa se simta protejate si bine in corpul lor. Toate suntem diferite, dar 4Femina este alegerea potrivita pentru fiecare dintre noi.”, Andreea Gujan, Specialist Marketing, Zdrovit Romania

4 Femina contine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde si cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate, starea organismului fiind vizibil imbunatatita.
4Femina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.