Setari Cookie-uri

Redoxon Junior de la Bayer, prietenul piticilor si aliatul mamicilor!

In dezvoltarea micutilor, este important sa se tina cont de o dieta si de un stil de viata sanatos, care sa asigure echilibrul organismului acestora.

Comunicat de presa

Pentru mamici, cresterea copiilor presupune multa rabdare si atentie, in special cand vine vorba de sanatatea acestora. In dezvoltarea micutilor, este important sa se tina cont de o dieta si de un stil de viata sanatos, care sa asigure echilibrul organismului acestora. Astfel, pentru a avea un copil sanatos in special in sezonul rece si pentru a-i mentine sistemul natural de aparare in stare excelenta, dieta zilnica trebuie completata cu aportul optim de vitamina C.

Mai mult, luand in considerare vremea instabila si sensibilitatea copiilor la astfel de schimbari termice, un aport zilnic suplimentar de vitamina C in cadrul dietei ajuta la intarirea sistemului imunitar si prevenirea infectiilor, cum ar fi raceala sau gripa. Vitamina C ajuta de asemenea, la absorbtia fierului si la formarea colagenului necesar cresterii si dezvoltarii tesuturilor (oase, ligament, piele, tendoane).

Redoxon Junior Asadar, stiind cat de importanta este imunitatea copiilor in perioada de crestere si dezvoltare, Bayer ofera mamelor posibilitatea de a imbina partea practica cu cea distractiva, oferindu-le celor mici aportul necesar de vitamina C printr-un jeleu gustos, cu aroma de portocale. Produsul dedicat juniorilor este noul membru al familiei Redoxon, expertul in imunitate, lider mondial de 75 ani in piata de vitamina C. Redoxon reduce gravitatea si durata simptomelor de raceala si gripa, ajutand sistemul imunitar sa functioneze la cote maxime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.