Setari Cookie-uri

Abonamente pentru servicii medicale, acum si pentru persoane fizice

„Lansam aceste abonamente pentru a raspunde solicitarilor clientilor nostri care ne sunt alaturi de 15 ani. Astfel, le oferim posibilitatea de a beneficia in clinicile noastre de o gama complexa si completa de servicii medicale la standarde inalte, la preturi corecte. Cand am gandit aceste tipuri de abonamente am tinut cont de nevoile de profilaxie si tratament ale adultilor si copiilor, pornind atat de la statistici interne si opinia echipei noastre medicale, cat si de la asteptarile clientilor verificate prin studii”, declara Vassilis Chaniotis, Directorul General al Centrului Medical Medsana.

Pentru copiii de orice varsta, tinand cont de nevoile specifice, abonamentul Medsana ChildCare costa 190 de lei/luna si include: 20 de consultatii pediatrice anuale, 50% reducere la consultatiile de specialitate, inscriere la medicul de familie si includerea gratuita in programul de vaccinare, control anual (consult de specialitate si teste de laborator), aviz epidemiologic anual de intrare in colectivitate, 20% reducere la testele de laborator, investigatii paraclinice si tratamente si stomatologie, 30% reducere la ecografie pediatrica, radiologie si tomografie. In plus, abonamentul include proceduri de administrare aerosoli si aspiratie nazala ori de cate ori va fi nevoie si, mai ales, fara costuri suplimentare pentru abonat.



Toate cele 3 tipuri de abonamente includ si alte beneficii precum: servicii de clinica – administrare injectii, pansamente, eliberare certificate in scop medical, vaccinare antigripala anuala, reduceri si beneficii la partenerii Medsana (farmacii, optici medicale, gimnastica medicala, acces spitale private partenere).



Abonamentele au fost formulate tinand cont de nevoile si asteptarile clientilor, care au reiesit atat din rapoartele de accesare a serviciilor medicale in cei 15 ani de cand Centrul Medical Medsana opereaza in Romania, cat si din studiul efectuat in august 2011. Conform acestui studiu, clientii considera ca au nevoie cu precadere de investigatii medicale si de servicii medicale in urmatoarele specialitati: medicina generala, chirurgie, obstetrica-ginecologie, cardiologie, ortopedie, stomatologie, urologie, pediatrie, oftalmologie, gastroenterologie. Acesti clienti se vor adresa in urmatorul an clinicilor private datorita personalului si echipei medicale competente, profesioniste, calitatii serviciilor, si conditiilor din clinica, promptitudinii si timpului scurt de asteptare, calitatii si acuratetei analizelor si investigatiilor medicale si nu in ultimul rand, datorita raportul calitate - pret.



Din studiile realizate in randul pacientilor Medsana, a reiesit faptul ca 90% dintre acestia isi doresc sa aiba acces la intreaga gama de servicii medicale prespitalicesti si de profilaxie atat pentru ei, cat si pentru copiii lor. Astfel au fost concepute pachete de servicii medicale cu scopul de a limita costurile pacientilor (costul lunar al unui abonament este echivalent cu tariful a doua consultatii de specialitate si ofera de fapt acces nelimitat la toate specialitatile) si de a crea obisnuinta de a veni la medic pentru verificarea generala a starii de sanatate, nu numai atunci cand apare o grava problema medicala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.