Setari Cookie-uri

Invinge frigul cu un alt fel de... frig

Fortifiaza-ti organismul in timpul iernii si invinge frigul cu un alt fel de frig, in cabinele criosaunelor CrioBio, in care se efectueaza proceduri de aerocrioterapie la -180°C. Criosauna nu previne si nici nu trateaza gripa sau raceala, dar iti intareste organismul astfel incat acesta lupta singur impotriva virusilor, racelilor si oboselii. Aerocrioterapia imbunatateste performantele sistemului imunitar, reduce stresul si remediaza tulburarile de somn.

Desi poate parea incredibil, organismul nu ingheata la aceste temperaturi. In primul rand, pentru ca timpul petrecut in criosauna este foarte scurt (120-180 secunde), in al doilea rand, pentru ca temperaturile scazute sunt obtinute gradual, in mod controlat. Sunt eliberati vapori de azot lichid pentru 2-3 secunde, apoi urmeaza o pauza de 40-60 secunde, in care organismul cedeaza caldura si se adapteaza cu noua temperatura. Acest ciclu se repeta de cateva ori pana la terminarea celor 180 de secunde. Temperatura interna a organismului nu este afectata, doar temperatura pielii scade pana la 0°C. In plus, frigul din criosauna este uscat, nu este acelasi frig pe care il simtim in timpul iernilor geroase, cu acele senzatii de ”intepaturi”.

Temperatura in timpul procedurilor in criosauna este obtinuta prin evaporarea azotului lichid, care devine gazos (nu este toxic, el gasindu-se in aerul respirat in proportie de 78%). Temperatura obtinuta nu se asociaza cu umiditate, ceea ce face ca procedura sa fie suportabila pentru organism.


Comunicat de Presa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.