Setari Cookie-uri

Polygemma, o noua gama de produse PlantExtrakt - sanatate de la natura

PlantExtrakt iti aduce sanatatea naturii in noua gama Polygemma prin intermediul gemoterapiei. Aceasta foloseste partea tanara de planta (mugure, mladita, radicele, seva, seminte, etc), cu efect detoxifiant si cu organotropism specific.

Comunicat de presa

Natura, simbol al vietii, sanatatii si al fortei are si numeroase proprietati terapeutice, fructificate inca din vechime. PlantExtrakt iti aduce sanatatea naturii in noua gama Polygemma prin intermediul gemoterapiei. Aceasta foloseste partea tanara de planta (mugure, mladita, radicele, seva, seminte, etc), cu efect detoxifiant si cu organotropism specific.

Folosindu-se de experienta acumulata in cei 20 de ani de existenta, PlantExtrakt lanseaza doua preparate gemoterapice din Gama Polygemma, altele urmand in viitor:

Polygemma sinusuri Polygemma sinusuri
este o combinatie de extracte gemoterapice ce ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute din racelile care afecteaza sinusurile si este destinat adultilor si copiilor de peste 7 ani. Contine extracte din: muguri de Carpen – cu actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta, muguri de Coacaz negru – „cortizon natural” cu actiune antiinflamatoare si antialergica, muguri de mesteacan pufos - actioneaza in prima etapa a procesului inflamator si stimuleaza procesele catabolice, muguri din Arin negru – cu actiune antiinflamatoare generala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.