Setari Cookie-uri

Intampina sarbatorile cu un zambet mai stralucitor!

Asadar, e timpul sa faci cunostinta cu un produs revolutionar pe piata romaneasca. Este vorba despre kit-urile de albire a dintilor Crest Whitestrips, pe care le poti gasi exclusiv pe www.albirea-dintilor.com, un produs cu ajutorul caruia poti sa-ti albesti dintii chiar la tine acasa intr-un timp record, de numai 3 zile!

Formula unica iti va albi dintii in doar cateva zile, fara sa puna in pericol smaltul. Compozitia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeasi cu cea folosita de medicii stomatologi, si nu numai ca albeste dintii, dar ii protejeaza si de depunerile de piatra (tartru).

Site-ul www.albirea-dintilor.com iti ofera rezultate garantate si livrarea GRATUITA a oricarui produs. Mai mult decat atat, iti ofera banii inapoi daca nu esti multumita de rezultate.

In luna cadourilor, www.albirea-dintilor.com ti-a pregatit o gramada de surprize! La comanda oricarui produs, primesti gratuit o pasta de dinti Crest Vivid White, iar la comanda kit-ului Crest Whitestrips, vei primi 10% discount, daca vei completa pe pagina de comanda: https://albirea-dintilor.com/formular.html, in campul “CUPON DE REDUCERE”.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.