Setari Cookie-uri

Trei produse care iti intaresc sistemul imunitar

Cum in sezonul rece sunt schimbari bruste de temperatura si pericolul de a raci este la tot pasul, exista mici trucuri care iti asigura o protectie buna impotriva racelii si gripei.

Resveratrolul este un antioxidant continut cu precadere de strugurii rosii – atat in fruct cat si in coaja, ce are un efect mult mai puternic chiar decat unele vitamine sau decat beta-carotenul, atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor. Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in momentul de fata. Potrivit statisticilor, resveratrolul, este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.


Vita Grapes Sirop este un antioxidant fabricat din extracte de seminte si pielita de struguri, sursa principala de resveratrol. Aceste extracte, din seminte si pielita de struguri, sunt benefice in „stresul oxidativ” al celulelor.


Vita Grapes Sirop are indicatii multiple, de la profilaxia si tratamentul bolilor cardio-vasculare, articulare, afectiuni alergice si inflamatorii, la anemii, obezitate si infectii virale. De asemenea, resveratrolul continut de acest sirop ajuta la scaderea colesterolului, la intarirea imunitatii si la imbunatatirea vederii.


Comunicat de presa
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.