Setari Cookie-uri

Dezbatere nationala: de ce beau femeile bere?

Institutul de Bere Ciuc Premium crede cu tarie ca berea se bea doar pentru gust si a creat o campanie de promovare a unui consum corect de bere. Cu toate astea, Ciuc nu pretinde ca detine adevarul absolut si lanseaza acum o dezbatere nationala in jurul berii.

Blogger-ul culinar Adrian Hadean si comediantul Teo vor demonstra ca berea o bei pentru ca poti. Echipa explica: “Daca luam toate motivele laolalta, ni se arata principalul motiv: bem bere pentru ca putem! Nu e scumpa, se gaseste peste tot si nu te darama ca taria. In plus, are alcool! Berea e tot timpul acolo pentru noi, si o bem. Pentru ca putem.”

Pe toti ii uneste insa un singur lucru: credinta ca pot demonta Gustul.

Cauza Gustului va fi sustinuta de catre Razvan Exarhu si Adrian Georgescu, care cred ca „berea trece, gustul ramane” si ca orice alt motiv este, cel mult, de ordin secundar.

Neutralitatea este asigurata de Andi Moisescu. Arbitrul va fi chiar unul din initiatorii Institutului de Bere, alaturi de Ciuc Premium, Bogdan Naumovici.

Opiniile publicului sunt insa esentiale pentru tragerea concluziilor finale. Intrand pe pagina de Facebook Ciuc in ziua dezbaterii, publicul va putea posta comentarii de sustinere pentru una dintre echipe sau va putea introduce noi motive in dezbatere. Iar participarea in dezbatere va fi rasplatita pe deplin.

Citește și:

Featured foto by bioraven via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.