Setari Cookie-uri

Terapia laser - noua solutie pentru durerile musculare si osoase

Pulovare groase, pantaloni de schi, bocanci, caciula, manusi, fular si gata bagajul pentru un week-end la munte!

Durerea ameliorata de la prima sedinta



Terapia cu laserul HIRO difera in functie de gravitatea afectiunii, de la 3 - 4 sedinte, la 10 – 14 sedinte. Ca urmare a energiei foarte inalte folosite, fiecare sedinta dureaza doar cateva minute. In medie, un ciclu complet dureaza 10 sedinte, iar durerea se amelioreaza inca de la prima sedinta.


In prezent pentru terapia cu laser HIRO poti beneficia de un discount de 30% in cadrul Centrului de Recuperare Medicala Medicover, oferta valabila in perioada 06 februarie – 31 martie 2012.


„Terapia cu laser HIRO ofera o recuperare imediata a pacientului si reluarea rapida a functionalitatii, intr-un numar redus de sedinte si cu un tratament de scurta durata. Caracteristica speciala a laserului HIRO este data de energia foarte inalta folosita, care permite o adancime mai mare de penetratie si ajuta la stimularea tesuturilor din profunzime, care altfel nu ar fi atinse de laserele conventionale sau de alte proceduri de fizioterapie”, a adaugat specialistul Medicover.

Terapie laser personalizata in functie de nevoile pacientului



Laserul HIRO se adapteaza fiecarui pacient in parte, acesta putand fi programat in functie de simptomele si afectiunile pacientului, oferind astfel parametrii personalizati de tratament.


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Comunicat de presa
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.