Setari Cookie-uri

GRATUIT: Cu alunitele la control!

Leziunile pigmentare cu risc cancerigen sunt identificate cu ajutorul dermatoscopului existent in farmacii care, permite specialistului sa evalueze potentialul risc. Identificarea precoce reprezinta metoda ideala pentru diagnosticarea si tratarea zonelor cu risc cancerigen. Descoperit la timp, cancerul de piele poate fi tratat in proportie de aproape 100%.

In perioada 21 ianuarie – 18 martie, vino in farmaciile Centrofarm din AFI Cotroceni, Galeriile Feeria sau Bucuresti Mall si poti beneficia de un screening vizual al pielii si de analiza dermatoscopica realizata de specialisti dermatologi. Serviciul medical este oferit gratuit de catre Centrofarm tuturor clientilor sai si are ca obiectiv identificarea leziunilor pigmentare cu risc cancerigen si a cancerului de piele.

controlul alunitelor gratuit Clientii Centrofarm care prezinta alunite (nevi pigmentari) ce nu pot fi expuse in public, vor fi directionati catre clinicile partenere. Cu ajutorul cardului de fidelitate Centrofarm, pacientii beneficiaza de reduceri substantiale la consultatii dermatologice in clinicile partenere.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.