Intareste imunitatea organismului tau in mod natural!

Intareste imunitatea organismului tau in mod natural!

Infectiile repetate si reactiile alergice frecvente pot fi semnele unui sistem natural de aparare fragil. In caz de dezechilibru imunitar apar si simptome precum oboseala cronica, lipsa de concentrare si tulburarile afective precum depresia. De-a lungul vietii, capacitatea de aparare a sistemului nostru imunitar variaza.

Infectiile repetate si reactiile alergice frecvente pot fi semnele unui sistem natural de aparare fragil. In caz de dezechilibru imunitar apar si simptome precum oboseala cronica, lipsa de concentrare si tulburarile afective precum depresia. De-a lungul vietii, capacitatea de aparare a sistemului nostru imunitar variaza. Retail jobs

Pentru a fortifica imunitatea se poate interveni cu vaccinuri care forteaza organismul sa produca anticorpi impotriva unor agenti patogeni si cu tratamente care previn scaderile imunitare. In egala masura, sunt recomandate schimbarea stilului de viata si a dietei, dar si administrarea de produse naturale menite sa fortifice organismul nostru.

Puteti alege un sirop natural antioxidant produs din extracte de seminte si pielita de struguri, principala sursa de resveratrol, substanta cu efecte benefice in mentinerea si intarirea sanatatii organismului nostru.

Intareste imunitatea organismului tau in mod natural!

Strugurii, prin compozitia bogata in antioxidanti, sunt solutia pentru o sanatate de fier!

Resveratrolul este un antioxidant continut cu precadere de strugurii rosii – atat in fruct cat si in coaja, ce are un efect mult mai puternic chiar decat unele vitamine sau decat beta-carotenul, atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor. Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanți cunoscuți pana in momentul de fața. Potrivit statisticilor, resveratrolul, este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.

Resveratrolul se gaseste, printre altele, in vinul rosu, in afine si in mure.

Resveratrolul, un antioxidant natural

  • Concentratia de resveratrol nu este egala la acelasi sortiment de struguri. Continutul de resveratrol difera in functie de locul unde strugurii au fost crescuti – zona cu climat rece sau zona cu climat cald, dar si de folosirea pesticidelor – fructele organice contin mai mult resveratrol.
  • Expunerea fructelor la o sursa de caldura duce la reducerea drastica a continutului de resveratrol.
  • Nu indepartati coaja fructelor! Aceasta contine cea mai mare cantitate de resveratrol.
  • Un pahar de vin rosu pe zi este o sursa ideala de resveratrol. Daca nu sunteti consumatori de vin rosu, puteti incerca sa beti un pahar cu suc natural de struguri.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri