Setari Cookie-uri

Metode sa te feresti de microbi

In fiecare zi deschidem zeci de usi si intram in contact cu sute de persoane, care la randul lor au deschis alte zeci de usi. Mijloacele de transport in comun, volanul propriei masini, tastatura de la birou, cosurile de cumparaturi din hipermarketuri, banii - toate acestea sunt surse de microbi pe care nu avem cum sa le ocolim.

Cand nu ai apa si sapun la indemana, Touch iti vine in ajutor cu o noua arma impotriva microbilor: servetelele umede antibacteriene.


Servetele umede antibacteriene Touch sunt usor de luat peste tot: in geanta, masina sau in ghiozdanul celui mic - astfel incat sa fie mereu la indemana. Servetelele umede antibacteriene vor asigura curatarea eficienta nu doar a pielii, dar si a obiectelor si suprafetelor cu care intra in contact.


Noile produse au o formula speciala ce elimina 99,99% din bacterii si virusuri. In plus, sunt disponibile in 2 variante atragatoare (Classic si Violet), precum si una destinata in special celor mici (Kidz).

Servetele umede antibacteriene Touch sunt disponibile in pachet de 10 buc (Classic, Violet si Kidz) si in varianta de 70 buc (Classic).


Pe langa servetelele umede antibacteriene, gama Touch mai contine: gel antibacterian, spray antibacterian, sapun lichid antibacterian si rezerva sapun lichid, solutie pentru spalat fructe si legume.


Touch este prima marca ce a adus pe piata romaneasca gelul si spray-ul antibacterian, produse atestate de Institutul Cantacuzino ca avand actiune antibacteriana, antiseptica, dezinfectanta si fungicida.

Comunicat de presa


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.