Fii in forma cu Bio-CLA Booster!

Fii in forma cu Bio-CLA Booster!

Cu ajutorul acestui produs de exceptie, Bio-CLA Booster, slabesti capatand un plus de energie si de vigoare, intarindu-ti musculatura, capatand o forma de invidiat si scapand de celulita

Comunicat de presa Retail jobs

Bio-CLA Booster te ajuta sa fii in forma. Te ajuta sa ai succes. Daca vrei sa fii un adevarat invingator, sa fii admirat si - de ce nu? - invidiat, ai nevoie de un corp viguros si plin de energie. Ai nevoie de forta, nu de grasime. Dar, in egala masura, ai nevoie de o putere maxima de concentrare si de o memorie imbatabila. Ai nevoie de o stare de echilibru, de rezistenta la stres si la suprasolicitare.

Echilibrul psihic si mental reprezinta, de multe ori, diferenta intre victorie si infrangere. Iar pentru o persoana activa, fiecare zi aduce noi si noi incercari, atat pe plan profesional, cat si afectiv. Mai presus de toate, ai insa nevoie de sanatate, in absenta careia risca sa se naruie chiar si cele mai ambitioase planuri. Iar solutia nu o reprezinta excesul de medicamente. Iar, de cele mai multe ori, atat de dorita alimentatie naturala si sanatoasa nu este posibil de respectat in iuresul vietii actuale.

Avem nevoie de suplimente nutritive naturale. Iar experienta acumulata in sute si mii de ani trebuie valorificata la maximum. Tot asa cum avem nevoie sa valorificam si sa tinem cont si de ultimele rezultate ale cercetarilor stiintifice, atat ale celor clinice, cat si de laborator. Este exact ceea ce ne ofera Bio-CLA Booster.

Bio-CLA Booster

Bio-CLA Booster este un produs realizat prin respectarea celei mai severe legislatii europene, a celei daneze. El vine sa ne ofere rezultatul unor indelungate cercetari pe baza carora doua ingrediente naturale, acidul linoleic conjugat (CLA) si ceaiul verde, se completeaza si se potenteaza reciproc, cu rezultate reale si demne de invidiat.

Cu ajutorul acestui produs de exceptie, Bio-CLA Booster, slabesti capatand un plus de energie si de vigoare, intarindu-ti musculatura, capatand o forma de invidiat si scapand de celulita, dar in acelasi timp eliberandu-te de stres, imbunatatindu-ti memoria si capacitatea de concentrare, asigurandu-ti o stare de echilibru psihic si emotional, intarindu-ti sistemul imunitar, ca sa amintim doar cateva dintre beneficiile extractului de ceai verde. Bio-CLA Booster ne ajuta, in acelasi timp, sa prevenim diferitele afectiuni cu care riscam sa ne confruntam din ce in ce mai mult in iuresul vietii cotidiene.

Pret: 45 lei (60 capsule). Produsul este disponibil in farmacii si in magazinele cu produse naturiste.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri