Cryo Stem Health lanseaza in Romania programul Cost-free Family Donation

Cryo Stem Health lanseaza in Romania programul Cost-free Family Donation
Kudika
21 Februarie 2012

Acest program international este creat special pentru a oferi familiilor din Romania ocazia de a depozita celulele stem din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului in mod gratuit

Comunicat de presa

Cryo Stem Health - partenerul roman al bancii Nr.1. de celule stem din Europa Cryo-Save, lanseaza in Romania programul gratuit “Cost-free Family Donation”.

Acest program international este creat special pentru a oferi familiilor din Romania ocazia de a depozita celulele stem din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului in mod gratuit, cu scopul de a trata in viitorul apropiat o ruda (frate/sora/mama/tata) ce este deja diagnosticata cu o boala ce poate fi tratata cu celule stem. Aceste afectiuni se gasesc pe lista oficiala internationala.

celule stem

Pentru a corespunde criteriilor de admitere in acest program, membrul familiei trebuie sa fie deja diagnosticat cu o afectiune ce poate fi tratata in prezent cu celulele stem din sangele ombilical si sa fi contactat un medic oncolog/hematolog, care sa fie de acord cu recomandarea tratamentului cu celule stem.

Daca este eligibil, Cryo Stem Health si banca Cryo-Saveva pune la dispozitie kitul de recoltare, va asigura transportul probei, analizele obligatorii, va prelucra si stoca proba de sange si tesut din cordonul ombilical al nou-nascutului dumneavoastra pana cand aceasta este utilizata, fara costuri pentru familie.

Pentru a va inscrie in programul "Cost-free Family Donation", va rugam sa ne contactati cu minim 3 luni inainte de data probabila a nasterii:

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri