Setari Cookie-uri

Medici specialisti vorbesc public cu pacientii romani

Medici specialisti public cu pacientii romani despre cele mai moderne tratamente oncologice si ginecologice

Anadolu Medical Center, institutie europeana de referinta in domeniul oncologiei si sanatatii femeii, va gazdui o sesiune publica de prezentari si consiliere medicala de specialitate cu privire la problemele critice de sanatate ale femeii, cu accent pe cele mai noi metode chirurgicale si tratamente de ultima generatie in oncologie. Sesiunea este deschisa publicului si va avea loc pe 7 martie, iar participantii se pot inscrie in prealabil la 021.207.00.50. Prezentarile vor fi sustinute de o echipa de experti de top din cadrul Anadolu Medical Center, Fatih Gucer, M.D. Assoc. Prof. Obstetrica si Ginecologie si Necdet Uskent, M.D. Profesor de Hematologie, Medicina Interna si Oncologie Medicala.


Evenimentul public va avea loc la Marriott Grand Hotel din Bucuresti, salonul A, incepand cu ora 14.00. Inregistrarea telefonica este obligatorie. Locurile sunt limitate. Participarea este gratuita.
Anadolu Medical Center (Istanbul, Turcia) este o institutie medicala de referinta in Europa, care furnizeaza expertiza de specialitate de cel mai inalt nivel si tratamente de ultima generatie in oncologie si sanatatea femeii.


Centrul a fost reacreditat recent (iulie 2011) de Societatea Europeana de Oncologie Medicala, ca o dovada a excelentei Centrului Oncologic. Din 2002, Anadolu Medical Center este afiliat al Johns Hopkins Medicine, una dintre cele mai prestigioase institutii medicale ale lumii, cu peste 100 de ani de expertiza.
Cei doi specialisti vor prezenta cele mai noi descoperiri si performante in tratarea si chirurgia cancerului de col uterin obtinute de expertii Anadolu.


Cei doi medici vor prezenta apoi studii de caz, inclusiv povesti de succes ale pacientelor din Romania. Nu in cele din urma, participantii vor avea posibilitatea de a obtine consiliere in cadrul unor discutii individual
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.