Setari Cookie-uri

Fii mai tare decat raceala si gripa cu Coldrex

Raceala si gripa sunt doua afectiuni frecvente, care ne dau multe batai de cap.

Coldrex MaxGrip Lemon, pulbere pentru suspensie orala combate simptomele de gripa si raceala, fiind recomandat adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani. Medicamentul asigura concentratia maxima de paracetamol per doza – 1000 mg pentru reducerea eficienta a febrei si ameliorarea durerii, un decongestionant (fenilefrina) pentru desfundarea nasulului si sinusurilor, iar prin continutul de vitamina C contribuie la sustinerea sistemului imunitar. Coldrex MaxGrip Comprimate (cu un continut de 500 mg paracetamol per doza) are in plus cafeina pentru un efect usor stimulant si un expectorant (terpinhidrat) pentru calmarea tusei productive.



Coldrex HotRem este disponibil in doua arome – Lemon si Honey&Lemon. Este recomandat in cazul racelilor comune si gripei, avand o concentratie de 750 mg paracetamol, un decongestionant (fenilefrina) si vitamina C, combinatie eficienta in ameliorarea principalelor simptome ale racelii si gripei: febra, congestia nazala, durerile de cap, durerile in gat. Medicamentele sunt indicate pentru adultii si copii cu varste incepand de la 12 ani.



Pentru copii cu varste curpinse intre 6 si 12 ani a fost creata gama Coldrex Junior, care include produsele Coldrex Junior Comprimate si Coldrex Junior Hotrem. Prin continutul de paracetamol, decongestionant (fenilefrina) si vitamina C, ambele produse sunt recomandate pentru ameliorarea simptomelor de gripa si raceala comuna precum stari febrile, frisoane, nas infundat, in plus Coldrex Junior Comprimate fiind indicat si pentru ameliorarea tusei seci productive, prin continutul suplimentar de expectorant (guaifenezina).

Aceste medicamente se pot elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.