Setari Cookie-uri

(P) Bucura-te de vara! Elibereaza-te de problemele digestive

Balonare? Indigestie? Crampe si disconfort abdominal? Se stie ca vara problemele digestive apar mai repede sau se acutizeaza, daca deja exista. De vina este caldura excesiva, care permite agentilor patogeni sa se inmulteasca mai usor si care incetineste activitatea sistemului digestiv.

Pentru toate acestea, dar si pentru a-ti oferi suport in dieta, imunitate si programe nutritionale specifice, GNC, brandul numarul 1 mondial in suplimente nutritive, iti oferacele mai bune solutii: Probiotic ComplexsiMulti-Enzyme Formula.

Multi-Enzyme Formula

Enzimele digestive au un rol esential in procesul digestiv. Viata trepidanta, stresul, alimentele de tip fast-food, dar siinaintarea in varsta duc la scaderea activitatii enzimatice. Calitatea enzimelor este responsabila de sanatatea si vitalitateanoastra.Iar un deficit prelungit de enzime digestive poate cauza inflamatii cronice, halitoza (miros neplacut al gurii), obezitate, obosealaaccentuata sau chiar migrene.
Complexul multi-enzimatic de la GNC ajuta la digestia si asimilarea proteinelor, carbohidratilor si grasimilor.Adaosul de probiotice, precum si faptul ca sunt adecvate si celor care tin un regim sarac in gluten il recomanda ca un produs de top in wellbeing si pentru o viata sanatoasa.

Citește și:

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se ia cate o capsulainainte sau in timpul meselor principale.

Probiotic Complex

Probioticele sunt bacterii sanatoase, esentiale pentru buna functionare a tractului digestiv. Asigura sanatatea florei intestinalesi fac mai usoara absorbtia nutrientilor si sinteza vitaminelor din grupul B. Pot preveni infectiile cauzate de Heliobacter Pylori si cele uro-genitale, reduc inflamatiile sau alergiile precum si intoleranta la lactoza, imbunatatind starea generala de sanatate si confort. Sunt foarte utile in timpul administrarii antibioticelor.

Probiotic Complex - comprimate masticabile cu aroma de mure - contineun spectru larg -1,5 miliarde de microorganisme si 7 probiotice diferite. Tehnologia de microincapsulare folosita (o formula patentata GNC) asigura supravietuirea probioticelor pâna la ajungerea lor in intestin, dându-leeficientamaxima in afectiunile cauzate de Heliobacter pylori (ulcer) şi cele uro-genitale, reducând reactiile inflamatorii sau alergice si intoleranta la lactoza.

Citește și:

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.