Comunicat de presa

6 metode de a calma sensibilitatea dentara

Prezenti la Congresul Comun de Stomatologie, Editia 2012, desfasurat la finalul saptamanii trecute in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davilla”, expertii Signal au prezentat inovatia Signal Sensitive Expert: pasta de dinti cu formula avansata, ce asigura ameliorarea in 30 de secunde* a durerii si protectia dintilor sensibili la cald si la rece.

sureri dentare

De ce este pasta de dinti Signal Sensitive Expert unica? Deoarece combina, intr-o formula unica, minerale (hidroxiapatita) si citrat de potasiu - ce patrund in canalele dentinei, cu citrat de zinc pentru protectia dintilor sensibili, zi de zi.

Hidroxiapatita, un mineral regasit in structura naturala a dintilor, se depune in canalele expuse ale dentinei impiedicand stimulii termici – cald si rece – sa ajunga la nerv. Citratul de potasiu calmeaza durerea resimtita de terminatiile nervoase reducand disconfortul la nivelul dintilor.

Fluroul protejeaza impotriva cariilor, iar citratul de zinc protejeaza gingiile si reduce riscul de retractie gingivala, una din cauzele principale ale sensibilitatii dentare.

Signal Sensitive Expert este singura pasta de dinti din Romania cu aceasta combinatie unica de ingrediente: hidroxiapatita, citrat de potasiu si citrat de zinc. Formula avansata din pasta de dinti Signal Sensitive Expert ajuta la ameliorarea rapida a durerii la rece si cald si te ajuta sa redescoperi gusturile pe care le iubesti!

Pentru eficienta maxima in combaterea sensibilitatii dentare, expertii Signal au recomandat periuta Signal Sensitive Expert Extra Soft cu tehnologia Micro Point, ce are o actiune delicata la nivelul gingiilor si a dintilor sensibili, dar si eficienta impotriva placii bacteriene.


Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Sensibilitatea dentara, o problema care poate fi tratata
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: