Setari Cookie-uri

Abecedarul de Nutritie - stiinta si arta de a manca sanatos

A fost lansat Primul Abecedar de Nutritie, realizat de prof. dr. Nicolae Hancu, o carte care isi propune sa ne educe din punct de vedere alimentar.

Prezent la lansarea cartii, academicianul Eugen Simion a subliniat faptul ca Abecedarul de Nutritie este o carte fundamentala pentru toti cei care pretuiesc sanatatea: "Acest abecedar este foarte util si facut cu multa pricepere. Sper ca aceasta carte va deveni una de capatai in viata unei familii, deoarece este bine sa stim ce sa mancam".

De asemenea, Corina Plesa, consilierul de comunicare si imagine al ministrului Educatiei, a tinut sa evidentieze importanta unei alimentatii echilibrate si faptul ca obiceiul alimentatiei sanatoase se deprinde din primii ani ai copilariei: "Nu trebuie sa asteptam pana ce ajung copiii la scoala sa invete despre nutritia sanatoasa. Tot familia ramane baza educatiei".

Editat sub egida Academiei Romane, Abecedarul de Nutritie este disponibil in librarii sau poate fi achizitionat online de pe site-ul oficial al cartii: www.abecedar-nutritie.ro. Publicatia este editata de Sanatatea Press Group.

Foto homepage: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.