Setari Cookie-uri

(P) Iubeste-ti feminitatea. Ai grija de lucrurile care te definesc!

Adolescenta sau adulta, cu sau fara un partener stabil, mama sau viitoare mama la un moment dat al vietii, fiecare femeie trebuie sa aiba un control permanent atunci cand vine vorba despre corpul si viata ei sexuala.

Din pacate, la nivel national, statisticile ultimilor ani nu confirma acest lucru: Romania ocupa la nivel european un loc fruntas la capitolul avorturi (un procent ingrijorator fiind reprezentat de tinerele pana in varsta de 19 ani), o femeie din patru, cu varsta de peste 33 de ani, a facut cel putin un avort si aproape 50% dintre femei nu sunt ingrijorate ca ar putea ramane insarcinate fara sa isi doreasca acest lucru. Nici la capitolul preventie generala lucrurile nu stau foarte bine: aproape jumatate dintre romance se duc la un control de specialitate mai rar de o data pe an.

Cea mai recenta campanie de informare lansata de Farmaciile Help Net isi propune sa contribuie in mod activ la “schimbarea in bine a lucrurilor”, astfel incat femeile sa-si abordeze mult mai deschis si cu mai multa responsabilitate propria sexualitate.

Citește și:

Astfel, campania “Iubeste-ti feminitatea. Ai grija de lucrurile care te definesc!”, derulata in toate farmaciile Help Net, in perioada 15 iulie-31 august 2012, va oferi gratuit pacientelor Help Net si nu numai, sfaturi si solutii corecte cu ajutorul unei brosuri informative distribuite in farmacii si a unui serviciu de consiliere online pe https://www.helpnet.ro/feminitate, prin intermediul unui formular ce permite femeilor sa adreseze specialistilor Help Net, intrebari legate de cele doua teme majore abordate in cadrul campaniei.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe www.helpnet.ro si pe pagina de Facebook – FarmaciileHelpNet

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.