Setari Cookie-uri

(P) Trateaza tusea in mod natural

Odata cu sezonul rece organismul are o expunere mai mare in fata virozelor sezoniere, toamna fiind anotimpul in care imunitatea organismului este cea mai scazuta; in aceasta perioada de tranzitie climatica virusii gripali sunt mult mai activi.

Cum administram Septusin si ce contine acesta

Septusin este un supliment alimentar produs de grupul ROPHARMA. Acesta se administreaza intern, iar pentru cele mai bune efecte adultii pot lua cate o lingurita (5ml) de 3 ori pe zi, iar copii cu varsta de peste 5 ani, cate ½ de lingurita (2.5ml) de 3 ori pe zi. Durata indicata de administrare este de maximum 8 saptamani, cu 1-2 saptamani de pauza intre cure.
5ml de sirop Septusin contin 250mg de extract moale din radacini de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), ulei volatil de eucalipt, mentol, zahar, alcool etilic si apa purificata.

Contraindicatii
Acest produs este contraindicat persoanelor care sufera de diabet zaharat, femeilor insarcinate si in perioada de alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace (hipertensiune arteriala), cu afectiuni renale severe (edeme cardio-renale), cu afectiuni hepatice (ciroza hepatica) si biliare (colestaza). De asemenea, le este contraindicat copiilor pana la 5 ani.

Citește și:

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.