Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Comunicat de presa

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

T O X I C ofera o experienta unica, 80 de minute de adevar, totul intr-o viziune proaspata si nonconformista. Analizeaza cat de sanatoasa este hrana pe care o consumam zilnic, pornind de la principiile prof. Dr. Gheorghe Mencinicopshi si de la simpla intrebare „Ce este alimentul?”

„Atunci cand analizam un aliment, tendinta generala este de a-i studia forma actuala. Insa, o buna analiza nu se leaga de forma prezenta, ci intra in trecut, ajungand la stadiul initial de matrice a alimentului respectiv. In momentul in care incercam sa stabilim daca un produs este sau nu bun pentru noi, trebuie sa ne intoarcem in timp pentru a vedea in ce mediu a crescut si care au fost factorii care au actionat asupra lui. Filmul T O X I C este primul care pune accent pe adevarata fata a alimentului, pe studiul in profunzime si nu pe simpla observatie”, a explicat prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Profesorului Mencinicopschi pleaca de la o teorie simpla, si anume corpul uman este creat de natura sa decodeze informatia din mancare si sa o transforme in substantele necesare pentru a ramane sanatos. In ultimii ani, oamenii au adus modificari alimentelor prin agricultura intensiva si puternic industrializata, cu scopul de a creste productia si profitul, ceea ce a dus la disparitia acelei informatii naturale in mancarea de zi cu zi, pe care organismul nu o mai recunoaste si are astfel probleme in a o decoda.

T O X I C analizeaza, studieaza si desfiinteaza alimentele! Nu este vorba doar despre alimentele de tip junk food, ci si despre cele de baza, pe care le consideram a fi sanatoase, le consumam cu incredere si cu care ne otravim fara sa avem habar!

Anul acesta Festivalul Astra Film a ajuns la editia a XII-a si se desfasoara intre 15-21 octombrie, marcand astfel un eveniment major in peisajul cinematografiei documentare din Europa, intrucat promoveaza documentarul romanesc pe plan international. Filmul TOXIC face parte din categoria documentarelor selectate la festival si va putea fi vizionat pe data de 18 octombrie, ora 19.00, la sala Marshall (Casa de cultura a Sindicatelor, Str. E. Cioran 1-3). Pretul biletului pentru o proiectie este de 5 lei.

De ce T O X I C ?

Daca ati sti cu adevarat ce aveti in farfurie, ati mai manca? Noi credem ca NU!

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: