Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Beneficii uimitoare pentru sanatate - capsulele cu Omega-3 de la Doppelherz aktiv

Acizii grasi Omega 3 sunt considerati acizi grasi esentiali pentru ca organismul nu ii poate produce, dar aportul lor in corp poate fi adus prin hrana si suplimente alimentare. Acizii grasi Omega 3 sunt necesari mentinerii sanatatii la orice varsta, atat la adult cat si la copii. Aflati cele mai importante beneficii ale acizilor grasi Omega 3 consultand gama de suplimente alimentare ce contin acesti acizi, recomandata de Doppelherz aktiv.

“Pazeste-ti inima mai mult decat orice, caci din ea ies izvoarele vietii!” spunea Solomon ..

Doppelherz® aktiv OMEGA 3 + ANGHINARE

“Pazeste-ti inima mai mult decat orice, caci din ea ies izvoarele vietii!” spunea Solomon ...
Regula de aur pentru o inima sanatoasa, este mentinerea nivelui optim de cholesterol dar si a unei digestii functionale.Acest lucru este posibil doar cu ajutorul acizilor grasi Omega 3 combinati cu extract de anghinare de la Doppelherz®aktiv.
Acizii grasi Omega 3 (acid eicosapentaenoic - EPA si acid docosahexaenoic - DHA), care se gasesc in pestii grasi precum somonul,heringul sau macroul confera beneficii pentru sanatate ce nu se pot obtine consumand alte alimente. Acizii grasi din uleiul de somon sunt acizi grasi polinesaturati care scad trigliceridele, reduc incidenta de aparitie a ritmurilor cardiace anormale, contribuie la reducerea presiunii sanguine si imbunatatesc reglarea
coagularii sangelui, imbunatatesc metabolismul glucozei si insulinei, scad probabilitatea formarii cheagurilor sanguine, reduc procesele inflamatorii, sunt esentiali in apararea organismului impotriva infectiilor, previn aparitia aterosclerozei. Uleiul de somon este indicat si pentru sportivii cu activitate intensa, pentru persoanele care au in familie bolnavi cu diabet, cancer, boli cardiace, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, infarct de orice fel. Foarte important este, de asemenea, limitare aportului de colesterol si grasimi si aportul grasimilor folositoare.
Cunoscuta la noi mai mult ca planta medicinala amara, in sudul si vestul Europei, anghinarea este un aliment uzual, mai ales in Grecia, Italia si Franta. Anghinarea este folosita de secole in tratarea unor afectiuni de ficat si rinichi, avand proprietatea de a mari secretia biliara si diureza, regland in acelasi timp procesul de formare a colesterolului. Paralel cu acest efect, extractul de anghiare are si insusirea de a diminua zaharul din sange dand bune rezultate in unele forme de diabet.
Vitamina B6 si Acidul pantotenic sunt doua vitamine din grupul Vitaminelor B, de care are nevoie organismul nostru pentru mentinerea unui metabolism normal, de cele mai multe ori, aportul de acid pantotenic nu este insa optim.
Capsulele de Doppelherz® aktiv Omega-3 + Anghinare contin o combinatie unica de 500 mg ulei de somon cu concentrat de anghinare obtinut din 4000 mg anghinare, plus vitamina B6 si acid pantotenic, necesare pentru mentinerea unui nivel scazut al colesterolului si o digestie usoara.


Kudika
20 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.