(P) Clinica Phoenix: pentru siguranta ta si a familiei tale

(P) Clinica Phoenix: pentru siguranta ta si a familiei tale
Kudika
6 Septembrie 2013

Ai nevoie repede de o examinare cu rezonanta magnetica sau o tomografie computerizata? Ai dureri mari de spate sau vrei sa fii sigur ca primesti un rezultat rapid si corect? Cineva din familia ta sau chiar tu, ai o problema ce necesita investigare imediata?

Comunicat de presa

Poti merge cu incredere la Clinica Phoenix!

Primul centru al Clinicii Phoenix a fost fondat in anul 2006, in Bucuresti si are ca domeniu de activitate servicii medicale de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica (RMN) si Computer Tomograf (CT). Au urmat clinicile din Medias, Piatra Neamt, Cluj Napoca si Deva. Centrele de diagnostic ofera o gama de servicii de tip rezonanta magnetica, tomografie computerizata, dar si proceduri interventionale conexe (terapia durerii coloanei vertebrale).

Profesionalismul si pregatirea de specialitate a echipei medicale reprezinta unicitatea si garantia calitatii serviciilor medicale oferite de Clinica Phoenix. Atat medicii, cat si asistentii-tehnicieni au urmat stagii de pregatire exclusiv in strainatate: in Elvetia, SUA, Germania, Marea Britanie, participand periodic la cursurile europene si mondiale din domeniu. Medicii specialisti ai centrelor desfasoara o activitate sustinuta de cercetare, concretizata prin studiile internationale care se desfasoara in cadrul clinicii, dar si prin numarul impresionant de publicatii stiintifice intre care si contributia la doua tratate europene de radiologie.

Pana acum, peste 500.000 de pacienti au beneficiat de serviciile de diagnostic ale Clinicii Phoenix, la care se adauga peste 2000 de interventii minim invazive pentru tratamentul durerilor cronice sau acute, cu origine la nivelul coloanei vertebrale sau la nivelul articulatiilor.

In cazurile dificile sau in cazurile in care pacientii doresc o a doua opinie medicala, Clinica Phoenix are menirea, unica in tara, de a oferi consultatii si recomandari catre centre internationale de excelenta din Elvetia, Austria, Israel.

Medicina sportivă este unul din aspectele ce vizează experinta noastră, colaboram cu numeroase federatii si cluburi sportive, ne implicăm si promovăm performanta prin diagnostic corect şi complet.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri