Setari Cookie-uri

(P) Secretul siluetei perfecte a lui Carmen Bruma!

Vedeta recomanda includerea semintelor de canepa in alimentatie inca de la micul dejun, pentru un boost de energie.

CANAH, sanatatea verde din canepa

CANAH foloseste toate beneficiile canepei pentru a crea un intreg set de produse care contin toti cei 21 de aminoacizi binecunoscuti, printre care se afla cei opt aminoaciziesentiali pe care organismul uman adult nu ii poate produce.

Mineralele prezente in semintele de canepa includ printre altele potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu, fosfor, iar microelementele prezente sunt strontiu, thorium, arsenic si crom, la care se adauga si antioxidantul vitamina E.

De asemenea, acizii grasi esentiali omega 6 si omega 3 din compozitia canepii sunt si ei necesari pentru o structura sanatoasa a membranelor celulare, fiind vitali scutului de mielina, invelisul celulelor nervoase. Mai ales la copii, omega 3 si omega 6 contribuie la dezvoltarea sanatoasa a creierului si a functiilor cognitive, produsele de canepa dovedindu-se a fi un real ajutor in cresterea si dezvoltarea sanatoasa a acestora.

Citește și:

carmen bruma secrete silueta

Istoria CANAH

Numeroasele beneficii ale canepei, traditia de sute de ani a cultivarii acestei plante in Romania si trendul spre alimentatia naturala care incepuse sa ia amploare, sunt factorii care au dus in anul 2005 la implementarea CANAH.

Fabrica a fost construita in judetul Bihor, la Salonta, in urma unei investitii de peste 1,5 milioane de euro, zona fiind aleasa datorita traditiei indelungate in cresterea canepii. Capacitatea acesteia este de 1000 tone seminte pe an, aceasta cifra constituind echivalentul a 250.000 litri ulei de canepa anual.

In prezent, echipa CANAH este formata din 15 persoane: zece operatori in productie si cinci persoane cu sarcini de asigurarea calitatii, tehnologia de procesare, suport clienti, logistica, contabilitate, iar produsele sunt vandute vrac sau ambalate, sub marca CANAH sau sub marca privata.

Citește și:

Din punct de vedere al modelului de business, al cantitatilor procesate, al cunostintelor si experientei dobandite in domeniu, datorita CANAH, Romania este in prezent „caneparul” Europei in ceea ce priveste procesarea semintelor. Calitatea deosebita a produselor CANAH este certificata de TÜV Germania, prin acordarea ISO 22000 - cel mai inalt standard in managementul sigurantei alimentelor si in managementul calitatii.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.