Setari Cookie-uri

Monturile - de ce apar si cum le tratam?

Monturile reprezinta deformari ale incheieturii degetului mare de la picior, care afecteaza in general femeile intr-un numar mai mare decat barbatii.

Prevenire si tratament

Pentru a preveni aparitia monturilor, primul pas si cel mai important, este schimbarea incaltamintei cu una lejera, care sa nu stranga degetele. Astfel, deformarea nu se mai dezvolta si nu mai provoaca durere sau discomfort. Pentru sfaturi despre alegerea incaltamintei se poate consulta un medic ortoped.

***

Pentru cazurile usoare, compresiile cu gheata stagneaza cresterea proeminentei, iar cremele sunt necesare pentru a repara pielea din acea zona. Bioven este unguentul Ropharma cu ingrediente naturale eficient in reducerea rapida a durerii, inflamatiei precum si in regenerarea pielii in cazul deformarilor cauzate de monturi. Acesta contine extract de aloe vera si extract de castan, cu puternice proprietati antiinflamatoare, de imbunatatire a circulatiei sangelui in picioare si de ameliorare a durerilor.

Citește și:

Pentru o mai buna mobilitate a articulatiilor si prevenirea unei posibile osteoartrite, cauzata de aparitia monturilor, sunt recomandate suplimentele ce previn denegenerescentele si durerile articulare in tulburari inflamatorii recidivante. Lipoartrin Forte este suplimentul Ropharma ce reda mobilitatea articulatiilor, protejeaza cartilajele articulare si este recomandat si in cazul osteoporozei, poliartroza, fracturi si osteoartrite.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.