Setari Cookie-uri

Ghici ce bautura este bogata in vitamine din complexul B

Cu o influenta dovedita asupra starii de bine a organismului, vitaminele de tip B pot oferi consumatorilor acestei bauturi o protectie suplimentara impotriva bolilor cardiovasculare.

Centrul de Studii despre Bere Sanatate si Nutritie

Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie este o entitate cu caracter stiintific, rezultat al demersului celor trei membri fondatori: dr. Corina – Aurelia Zugravu, lector universitar in cadrul UMF “Dr. Carol Davila”, careia ii revine si calitatea de Presedinte in cadrul Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie, dr. Alin Popescu, medic primar in medicina sportiva si consultant in probleme de nutritie, detinând calitatea de Secretar general, si dr. Mihaela Begea, doctor in stiinte ingineresti.

Infiintat in luna decembrie a anului 2011 si lansat oficial in data de 7 martie 2012, Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie are drept obiectiv investigarea efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman prin derularea de studii stiintifice si diseminarea informatiilor in domeniu in rândul comunitatii medicale si a publicului larg.

Citește și:

Pentru a contribui activ la promovarea domeniului cercetarii de la noi din tara, Centrul finanteaza anual studii de cercetare in domeniu, sub forma de burse acordate studentilor, masteranzilor, doctoranzilor sau cadrelor universitare, indiferent de vârsta. Sesiunile de acordare a burselor de cercetare au ajuns deja la cea de-a treia editie.

In iulie 2013, sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie au fost facute publice rezultatele primei cercetari in domeniu de la noi din tara. Astfel, potrivit acestui studiu, consumul moderat de bere poate imbunatati memoria si nivelul de atentie.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.