Setari Cookie-uri

17 Noutati Sanatoase!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Somn de ingeras
PAMPERS Active Baby cu cele mai elastice benzi laterale asigura pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii, pentru un somn linistit
Studiile arata ca, in timpul somnului, abdomenul bebelusilor se poate contracta si relaxa cu pana la 8 centimetri. De aceea, este important ca hainele si scutecele sa fie lejere pentru a-i asigura confortul in timpul somnului. Pentru ca bebelusul sa se miste in voie chiar si in timpul noptii, el are nevoie de un scutec flexibil ce i se potriveste bine pe corp. Avand cele mai elastice benzi laterale, scutecul Pampers Active Baby se fixeaza perfect in jurul burticii si nu permite umezelii sa iasa la exterior, protejandu-l pe mititelul tau intreaga noapte. El se va bucura de un somn linistit de pana la 12 ore, adica atat cat are nevoie pentru a se dezvolta armonios.
Orice mamica intelege importanta unui somn linistit pentru dezvoltarea sanatoasa – fizica si emotionala – a bebelusul ei. De aceea, expertii PAMPERS ne dau cateva sfaturi pentru un somn de ingeras:
1. Invata-ti copilul diferenta dintre zi si noapte adoptand un comportament diferit. In timpul zilei, vorbeste cu copilul tau in timp ce il hranesti, iar seara vorbeste-i in soapta si scade intensitatea luminii.
2. Cand bebelusul tau implineste 6 luni, poti incepe un program de somn alcatuit din: baita, mancare, o scurta poveste si somn, astfel incat sa stie la ce sa se astepte inainte de a adormi.
3. Daca are un animal de plus cu care sa doarma, acesta ii va asigura confort psihic in timpul somnului. Poate fi o prezenta de care bebelusul va avea nevoie, de exemplu, cand va fi trezit din cauza unui vis urat.
4. Pentru a te asigura ca bebelusului tau ii este bine in timpul somnului, imbraca-l cu haine moi, lejere si cu un scutec care se potriveste foarte bine pe corp.
5. Abtine-te sa te ingrijorezi si sa controlezi bebelusul de fiecare data cand se misca sau cand scanceste – un pic de agitatie este normala atunci cand se trezeste. Bebelusul tau trebuie sa invete sa se linisteasca singur si sa ramana adormit pentru a se bucura de un somn profund, odihnitor.
Bebelusul creste si se dezvolta cel mai repede in primul an de viata. In aceasta perioada, doua treimi din timp si-l petrece dormind. Daca este uscat, satul si nu-i e nici prea cald, nici prea frig, bebelusul tau va dormi dus si se va trezi gata sa exploreze lumea!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.