Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Orthokine trateaza artroza cu proteine din sangele pacientului
Creat si utilizat din anul 1997 in Germania, Orthokine si-a demonstrat siguranta si eficacitatea prin numeroase studii clinice. Pana in prezent au beneficiat de aceasta terapie peste 10.000 de pacienti din Germania, Austria, Spania, Olanda, Cehia sau Slovacia.
Artroza este o afectiune in care cartilajul ce protejeaza si inveleste suprafetele articulare se deterioreaza. O durere ascutita persistenta la nivelul genunchiului si o mobilitate redusa pot ascunde un inceput al acestei afectiuni. Numeroase activitati precum tenisul, golful, fotbalul sau ski-ul pot supune incheietura genunchiului la un efort foarte mare. Predispozitia genetica, obezitatea, munca fizica intensa sau varsta sunt alti factori importanti in cazul aparitiei si dezvoltarii artrozei.
De ce Orthokine? Pentru ca serul autolog obtinut din sangele pacientului in seringa Orthokine, intr-un mediu ce simuleaza inflamatia la nivelul articulatiei datorita microsferelor speciale, fara nici un adaos de substante straine organismului, ajuta la tratarea cauzelor biologice ale artrozei, cauze studiate mai nou de catre ortopedia moleculara.
O sesiune de tratament presupune 6 injectii Orthokine, timp de 6 saptamani, cate una pe saptamana, rezultatele mentinandu-se pana la 2 ani in functie de raspunsul individual al organismului la tratament.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: