Setari Cookie-uri

17 Noutati Sanatoase!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Orthokine trateaza artroza cu proteine din sangele pacientului
Creat si utilizat din anul 1997 in Germania, Orthokine si-a demonstrat siguranta si eficacitatea prin numeroase studii clinice. Pana in prezent au beneficiat de aceasta terapie peste 10.000 de pacienti din Germania, Austria, Spania, Olanda, Cehia sau Slovacia.
Artroza este o afectiune in care cartilajul ce protejeaza si inveleste suprafetele articulare se deterioreaza. O durere ascutita persistenta la nivelul genunchiului si o mobilitate redusa pot ascunde un inceput al acestei afectiuni. Numeroase activitati precum tenisul, golful, fotbalul sau ski-ul pot supune incheietura genunchiului la un efort foarte mare. Predispozitia genetica, obezitatea, munca fizica intensa sau varsta sunt alti factori importanti in cazul aparitiei si dezvoltarii artrozei.
De ce Orthokine? Pentru ca serul autolog obtinut din sangele pacientului in seringa Orthokine, intr-un mediu ce simuleaza inflamatia la nivelul articulatiei datorita microsferelor speciale, fara nici un adaos de substante straine organismului, ajuta la tratarea cauzelor biologice ale artrozei, cauze studiate mai nou de catre ortopedia moleculara.
O sesiune de tratament presupune 6 injectii Orthokine, timp de 6 saptamani, cate una pe saptamana, rezultatele mentinandu-se pana la 2 ani in functie de raspunsul individual al organismului la tratament.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.