Setari Cookie-uri

17 Noutati Sanatoase!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Umplerea ridurilor si marirea buzelor
In cautarea unui plus de frumusete, cel mai des solicitate tratamente estetice cu putin timp inainte de sarbatorile de iarna sunt umplerea ridurilor si marirea buzelor. Procedurile sunt preferate de majoritatea clientilor acestei perioade datorita simplitatii, sedintelor scurte si rezultatelor imediate. Tratamentul de umplere a ridurilor se poate realiza prin injectarea unei substante care sa dea efect de intindere. Astfel, acidul hialuronic este o substanta care nu da alergii, nu trebuie testata in prealabil, iar efectul este vizibil imediat.
In același timp, marirea buzelor determina remodelarea acestora, rezultatul fiind un aspect mai atractiv. Pentru aceasta procedura se foloseste un implant dintr-o substanta aflata si in organismul uman, ceea ce o face ușor de suportat de piele, fara riscul de a produce reacții alergice. Efectul este imediat, dureaza intre 6 si 8 luni fara a lasa urme, iar reinjectarea se face fara riscuri.
Adiacent acestor proceduri este folosit si tratamentul cu Botox care duce la relaxarea pielii si reducerea ridurilor pentru ochi, frunte sau gat. Un numar mare de persoane apeleaza la aceasta practica deoarece injectiile sunt nedureroase si rezultatele rapide.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.