Setari Cookie-uri

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Pesti
Anul precedent a fost unul favorabil schimbarilor, in care ati invatat ca anumite obiceiuri din viata voastra nu erau sanatoase si le-ati schimbat. A fost un an in care ati inceput sa acordati mai multa atentie dietei, sportului si imaginii de sine si ati observat o imbunatatire a sanatatii pe baza acestor principii simple. Astfel ca anul acesta nu aduce mari probleme in privinta sanatatii, ba din contra, finalizeaza schimbarile care au inceput anul trecut in stilul de viata. Asadar veti acorda si mai multa atentie dietei si veti continua probabil programul sportiv ori chiar veti intocmi unul daca nu ati facut-o inca. Prima perioada a anului este mai pacalitoare fiindca harta astrologica indica o vitalizare puternica ce va face sa va simtiti sanatosi, tonici, rezistenti, astfel ca sunteti predispusi exceselor ale caror urmari se vor vedea inca de la finalul primaverii.
De aceea se recomanda ca pentru cei cu boli cronice sau care inca se recupereaza sa nu grabeasca lucrurile si sa nu intrerupa tratamentele, chiar daca li se pare ca se simt excelent. Bolile la care sunteti predispusi anul acesta vizeaza in special alergiile, bolile digestive, urinare, sexuale si hormonale.
Este favorizata miscarea, aceasta va va asigura o sanatate de fier alaturi de dieta si odihna. Este un an favorabil in privinta sanatatii, insa trebuie sa va concentrati mai mult asupra stapanirii poftelor si asupra obiceiurilor sanatoase pe care stiti ca trebuie sa le adoptati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.