Setari Cookie-uri

Horoscop 2010: Sanatatea pentru fiecare zodie

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Leu
Sanatatea este oscilanta in 2010. In prima parte a anului, pana la inceputul primaverii, pot sa apara brusc o serie de afeciuni digestive, circulatorii, diabetice, oculare, aparitia acestora fiind surprinzatoare pentru ca debutul lor nu a fost tradat de nicio simptomatologie. Totodata este indicat ca in aceasta perioada sa va evaluati amanuntit starea de sanatate, sa faceti analize si investigatii si sa urmati tratamentele si regimul indicat de terapeut. Interventiile operatorii ar trebui totusi evitate pana spre finalul primaverii.
O alta perioada de revenire si acutizare a bolilor incepe din toamna, cand o serie de patologii digestive, colonice, biliare, hepatice si metabolice se pot evidentia. Trebuie sa acordati o atentie deosebita dezintoxicarii, sa urmati cure de detoxifiere a organismului si sa fiti atenti la alimentele si bauturile pe care le consumati, corpul vostru fiind mult mai sensibil in aceasta perioada. Tigarile trebuie reduse, consumul de alcool minimalizat, sucurile din comert si cafeaua evitate, la fel si alimentele toxice, prajite, grase sau cu multe chimicale.
In ultimele luni din toamna veti simti ca nu mai puteti neglija sau ignora problemele de sanatate, simptomatologia pe care o resimtiti determinandu-va sa luati atitudine si sa cautati tratamente. Patologiile de acum sunt mai discrete, unele putand evolua insidios, de aceea trebuie sa fiti atenti la semnalele organismului vostru si sa nu puneti toate simptomele pe seama unei singure boli, mai pot fi si alte dereglari discrete asociate. Sresul si nemultumirile sufletesti accentueaza bolile si predispun la diverse disfunctii. Abia spre finalul anului lucrurile se limpezesc atat asupra fizicului vostru, cat si in suflet, insa rezultatele depind mult de cat de bine si atent v-ati ingrijit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.