Setari Cookie-uri

Noutati in farmacii

Asa cum deja v-am obisnuit, va prezentam ultimele noutati din farmacii fiindca numai astfel va putem ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Indiferent de varst sau constituia fizic, multe dintre noi am suferit mcar o dat de dureri de spate, simptom mai mult sau mai puin intens, resimit fie datorit poziiei incorecte pe care o adoptm, fie datorit intinderilor musculare sau leziunilor la nivelul spatelui. Pentru a fi mereu in form i pentru a ne pstra energia i stilul de via cu care ne-am obinuit deja, compania farmaceutic Richter Gedeon vine cu un tratament eficient, special dezvoltat pentru aceste tipuri de dureri, prin intermediul medicamentului original Mydocalm, unicul miorelaxant cu aciune central fr efect sedativ.

Astfel, persoanele care sufer de dureri lombare sau sunt diagnosticate cu spondiloz, discopatii, intinderi musculare sau mialgii, pot beneficia acum de un tratament eficient cu ajutorul cruia pot uita complet de durerile cauzate de aceste afeciuni. Datorit proprietilor sale, Mydocalm acioneaz asupra spasmului muscular i a durerii relaxand musculatura fr a avea ins un efect sedativ, fiind astfel indicat terapeutic mai ales persoanelor active. Studiile efectuate de-a lungul a 30 de ani pe un eantion foarte mare de pacieni au evideniat rapiditatea recuperrii in urma acestui tratament, o eficacitate superioar, precum i prevenirea cronicizrii acestor afeciuni in cazul in care tratamentul este inceput in faza incipient a bolii.

De asemenea, prin efectul de anestezic local pe care il induce, Mydocalm este indicat pentru un spectru larg de afeciuni tratand astfel cu succes spasmul muscular dureros in durerea lombar joas, i in afeciunile osteoarticulare vertebrale i periferice. Totodat, tratamentul cu Mydocalm are o eficacitate dovedit in combaterea creterii patologice a tonusului musculaturii striate scheletice, totul la un pre extrem de accesibil.

Pre:

MYDOCALM® cpr 150 mg, X30 PAM = 10.31 RON
MYDOCALM® cpr 50 mg, X30 PAM = 5.53 RON
MYDOCALM® inj, x5 PAM = 5.23 RON



La capitolul dermatocosmetice...


No7 Total Renewal Exfoliant pentru microdermabraziune Efect dovedit de reducere a liniilor fine, chiar si a petelor intunecate de pe piele.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.