Setari Cookie-uri

22 Noutati pentru Sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Johnson & Johnson lanseaza Compeed Total Care Night Patch, plasturele antiherpetic cu utilizare pe timpul noptii

Johnson&Johnson lanseaza in Romania Compeed Total Care Night Patch, plasturele antiherpetic cu utilizare pe timpul noptii ce creste viteza de vindecare a herpesului si reduce formarea crustelor si a cojilor.
Compeed Total Care Night Patch este o noua solutie pentru tratarea optima a herpesului pe timpul noptii, continuand si completand tratamentul din timpul zilei cu plasturele Compeed Total Care Invisible.

Noul plasture antiherpetic contine extract natural de Tanacetum PFE, obtinut din Tanacetum Parthenium, o planta cu proprietati calmante, printr-un proces patentat de extragere a elementelor constitutive benefice. De aceea plasturele este la fel de potrivit si pentru pielea sensibila.

Citește și:

Tehnologia hidrocoloidala care sta la baza produselor Compeed ajuta la crearea unui mediu optim pentru tratarea ranii si ofera instantaneu atenuarea durerii.

Este indicat ca plasturele sa fie aplicat cu putin timp inainte de a merge la somn, preferabil atunci cand cel de zi incepe sa se dezlipeasca. Compeed Total Care Night ramane fixat pe herpes si functioneaza in paralel cu procesul de vindecare naturala a corpului pe timp de noapte, reducand durerea, furnicaturile, mancarimile, roseata si umflarea.

Studiile clinice au demonstrat ca leziunile herpetice sunt gestionate in siguranta si eficient de plasturele cu folosire pe timpul noptii. Compeed Total Care Night este un tratament igienic care, spre deosebire de alte tratamente, previne atingerea dureroasa a herpesului si reduce riscul contaminarii de la rana, atat pentru persoanele din jur, cat si pentru alte parti ale corpului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.