Setari Cookie-uri

22 Noutati pentru Sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Colgate-Palmolive lanseaza in Romania periutele interdentare Colgate Total, o solutie inovatoare pentru indepartarea placii dentare si mentinerea unei igiene orale corecte.

Periutele interdentare Colgate Total, cu o tehnologie inovativa, unica pe piata, au la baza o configuratie speciala a perilor care ajuta la curatarea in profunzime a spatiilor interdentare. Capul periutelor, cu peri Tri-Proxi, cu sectiune triunghiulara, este special dezvoltat pentru a se adapta formei triunghiulare a spatiului interdentar, indepartand astfel placa dentara fara a rani gingiile. Manerul ergonomic faciliteaza utilizarea periutelor in diferite moduri si ajuta la curatarea eficienta a zonelor greu accesibile.

Periajul interdentar – esential pentru sanatatea danturii

Zonele interdentare reprezinta aproximativ 40% din suprafata totala a dintelui, iar neglijarea igienei locale este una din principalele cauze ale aparitiei problemelor de sanatate orala. Majoritatea adultilor prezinta carii si probleme gingivale cu punct de plecare in zonele interdentare pentru ca placa dentara se acumuleaza rapid in aceasta arie si este dificil de indepartat.
Periajul obisnuit si utilizarea atei dentare, de multe ori, nu sunt suficiente pentru a indeparta corect depunerile de placa dentara. Pentru o igiena orala corespunzatoare este recomandata si folosirea periutelor interdentare, conform recomandarilor medicului dentist. Mai mult, periutele interdentare reprezinta o componenta indispensabila a igienei orale a unor categorii speciale de pacienti cum sunt purtatorii de aparate ortodontice fixe sau purtatorii de lucrari dentare pe implanturi sau imobilizari dentare.

Citește și:

Periutele interdentare Colgate Total sunt disponibile in farmacii in patru marimi diferite adaptate nevoilor specifice ale fiecarui pacient in parte.

In plus, Colgate ofera doua tipuri de ambalare a periutelor:

 Set Trial Kit ce contine 4 periute in marimi diferite, pentru a testa marimea potrivita spatiilor interdentare a consumatorului.

 Set Refill ce contine 6 periute de aceeasi marime, pentru utilizarea zilnica.

Periutele interdentare Colgate Total, prin tehnologia inovatore prin care au fost dezvoltate, ofera protectie eficienta impotriva depunerii placii dentare, sunt foarte usor de folosit si contribuie cu succes, prin utilizarea corecta, la prevenirea aparitiei problemelor de sanatate orala.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.