Setari Cookie-uri

25 Noutati in Sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

De doua ori mai multa protectie violeta in aceasta primavara cu Imunogrip
Soarele primaverii aduce zambetul pe buzele tuturor, de la copii la adulti. Acest anotimp trezeste simturile si ne ofera o multitudine de culori si motive de a petrece cat mai mult timp in natura, dar si motive de ingrijorare legate de virozele specifice acestui anotimp. Tocmai de aceea, exista un remediu inspirat tot de natura.

Echinacea purpurea ofera protectie „violeta” celor mici, dar si adultilor, pentru ca organismul sa fie aparat impotriva gripei, racelii si a infectiilor respiratorii virale sau bacteriene.

Sucul de Echinacea purpurea, extras din planta culeasa cu maxim 30 de minute inainte, pentru a pastra nealterat fitocomplexul responsabil pentru actiunea terapeutica,sta la baza compozitiei produselor IMUNOGRIP si IMUNOREZISTAN de la Ozone Natural.

Citește și:

Pentru a crea o protectie cat mai naturala si completa, produsele contin pe langa extras de Echinaceea si ingrediente naturale active, cu un aport ridicat de vitamine si minerale esentiale din fructe (catina, coacaze negre, macese, afine).

Tocmai de aceea, IMUNOGRIP reduce la jumatate riscul de a te imbolnavi de viroza si se administreaza atat adultilor cat si copiilor. Varianta pentru juniori se administreaza intr-un ciclu de 4 zile, urmate de 4 zile de pauza, timp de 4-6 saptamani si se recomanda copiilor cu varsta de peste 1 an.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.