Setari Cookie-uri

25 Noutati in Sanatate!

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

O nutritie echilibrata pentru o crestere sanatoasa

Milupa si MedLife, cu sustinerea Societatii Romane de Pediatrie, initiaza o campanie educationala, la nivel national, pentru proaspetii si viitorii parinti, cu privire la consecintele deficientelor nutritionale si importanta unei nutritii echilibrate la copiii mici.

Pe parcursul a doua luni, Milupa si MedLife vor veni si mai aproape de parinti, intr-o serie de seminarii, in cele mai importante 6 orase ale tarii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Seminariile vor permite crearea unui dialog deschis intre parinti, medici pediatri, specialisti MedLife, precum si specialisti Milupa. Se vor puncta astfel, elementele care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia copiilor pentru ca parintii sa se bucure de bebelusi sanatosi si fericiti.

Citește și:

“Perioada de la nastere pana la trei ani este esentiala pentru copii, fiind caracterizata printr-un ritm rapid de dezvoltare. De aceea, prin asigurarea unei nutritii echilibrate, in aceasta faza se pun bazele unui sistem imunitar puternic. Este important de stiut ca exista riscul ca deficientele nutritionale acumulate pana la varsta de trei ani sa fie ireversibile”, a declarat Prof. Dr. Marin Burlea, Presedintele Societatii Romane de Pediatrie.

Principala deficienta manifestata la copiii din Romania este deficienta de fier, conform unui studiu realizat de UNICEF si Organizatia Mondiala a Sanatatii.
In acest sens, Milupa si MedLife vizeaza informarea mamicilor asupra consecintelor utilizarii laptelui de vaca in alimentatia copiilor de pana la 3 ani - aliment contraindicat din cauza lipsei fierului din compozitie (0 mg/L), a lipsei vitaminei D si a nivelui ridicat de proteine, colesterol si iod.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.