Setari Cookie-uri

25+1 Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

MedLife ofera mamicilor recoltare gratuita de celule stem, printr-un parteneriat cu compania Stem SURE

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Stem SURE, companie care asigura servicii de recoltare, procesare si stocare de celule stem din sangele placentar. Celulele stem sunt stocate si procesate in Danemarca, Stem SURE fiind singura companie din Romania care comunica parintilor rezultatul procesarii sangelui placentar in termen mediu de 36 de ore.
”Prin parteneriatul cu Stem SURE avem garantia ca pacientele noastre vor beneficia de cele mai bune servicii de recoltare, procesare si stocare a celulelor stem. Am dorit sa alegem cel mai bun partener din domeniu, iar Stem SURE s-a dovedit a fi singura companie din sud-estul Europei care indeplineste toate exigentele care tin de recoltare, transport, procesare si stocare. Avem astfel convingerea ca Stem SURE asigura toate standardele calitative pe care le impunem pentru orice act medical”, a declarat Nicolae Marcu, Director General MedLife.
Pacientele care doresc sa nasca la maternitatea din cadrul Life Memorial Hospital pot opta pentru unul dintre cele trei pachete personalizate de nastere: Silver, Gold sau Diamond, oricare dintre aceste pachete avand inclusa manopera de recoltare a celulelor stem, fara niciun cost suplimentar. In cei trei ani de la deschidere, maternitatea MedLife a inregistrat aproximativ 2.000 de nasteri.
Conform reprezentatilor Stem SURE, rezultatele probelor procesate sunt comunicate parintilor intr-un termen mediu de 36 de ore de la nasterea copilului, iar inmanarea Certificatului de stocare are loc in maxim 7 zile lucratoare – Stem SURE fiind singura companie de profil din Romania care ofera rezultatele procesarii intr-un timp atat de scurt. De asemenea, recoltarea si pastrarea sangelui placentar se realizeaza la temperatura ambientala, si nu la rece, pentru a pastra proba la o temperatura constanta pana in momentul depozitarii. Temperatura fiecarei probe de sange placentar este monitorizata cu ajutorul unui chip electronic, ce faciliteaza prioritizarea intrarii la procesare a probelor de sange placentar in vederea izolarii numarului maxim de celule stem din fiecare proba.
In cazul in care parintii solicita celulele stem in regim de urgenta, acestea vor fi eliberate si livrate in 24 de ore oriunde in lume, fara costuri suplimentare pentru parinti. Transportul probelor este asigurat de patru companii autorizate pentru transport de probe biologice umane si acreditate la nivel international: UPS, TNT, DHL Express si World Courier.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.